5 idei foto inedite pentru Save the Date

Plimbare cu bicicleta- sursa pixabay

Ce este „Save the Date”?

Save the date este ședința foto de dinainte de nuntă pe care mirii o pot programa opțional. Este și un prilej pentru miri de a se cunoaște cu fotograful pentru o colaborare reușită în ziua nunții.

Am pregătit 5 idei, 5 locații, 5 sugestii pentru a avea un Save the Date reușit. O planificare rapidă duce la rezultate frumoase în data aleasă pentru Save the Date-ul vostru.

O plimbare cu bicicleta

O primă idee ar fi excelent să vă faceți un shooting cu bicicleta pe un câmp din apropierea orașului vostru sau chiar în parc. Evident, acest lucru poate fi realizat primăvara sau vara când vremea ne permite. Puteți alege o oră apropiată de golden-hour.

Plimbare cu bicicleta- sursa pixabay

Cuplu pe bicicletă

La apus

În continuare, așteptați ca soarele să apună, lăsați bicicleta la o parte și creați fotografii de tip siluetă ajutați de soare. Încadrați cuplul în dreptul soarelui și fotografiați contre-jour. Folosiți o apertură mare precum F/8 pentru a subexpune subiecții redând efectul de siluetă.

Pentru articolul despre apertură click aici

Siluete în contre-jour

La înălțime

După ce apune de tot soarele, poți vă puteți duce la un restaurant pentru a surprinde câteva cadre romantice și de a lua cina. Există restaurante la înălțime în București precum NOR Skytower sau Linea Closer To the Moon.

Puteți vorbi în avans cu patronii pentru a-i anunța că ați vrea să realizați o ședință foto și pentru a nu avea surprize când ajungeți acolo! 🙂

Sursă NOR-Skytower

Anotimpul de iarnă

Cu toții ne retragem în case la căldură iarna. Inclusiv noi, fotografii fugim de iarnă, este un sezon mort… sau.. nu!
Iarna este un prilej pentru fotografii unice, interesante, ne putem rupe o oră din programul nostru de hibernare pentru un photoshooting în parc sau pe calea Victoriei. Ca recuzită puteți folosi câteva baloane, un mesaj pentru invitații voștri de la nuntă sau pentru părinți.

Iarna în parc

La cabană

Dacă ne prinde pofta de fotografii și am vrea să le facem în concediu la Sinaia sau la Predeal, putem face iarna câteva fotografii la o cabană. Ca recuzită puteți folosi căni de cafea, ceai cald sau chiar vin fiert 😋

Cuplu cu o cafea

Am dori o ședință Save The Date

În concluzie, pentru a avea fotografii de tip Save-The-Date de efect aveți nevoie de fotografi profesioniști. Programați alături de HB Photography o ședință Save the Date – ne puteți lăsa detaliile voastre pe pagina de contact. Vă putem îndruma cu drag pe tot parcursul colaborării.

Doresc o ședință foto

Căutați o echipă foto-video atentă cu voi?

Fotografie și film la nunta ta alături de o echipă!

Vă invităm să vă imaginați o nuntă perfectă, un eveniment plin de iubire, bucurie și emoție. Acum, adăugați în acest tablou un fotograf de nuntă și un videograf pasionați și dedicați, gata să captureze aceste momente magice pentru a le transforma în amintiri veșnice. Suntem Horia și Marina, echipa care vă va însoți în această călătorie.

Cu o experiență vastă în industria foto-video și o viziune creativă, suntem aici pentru a face ca ziua voastră specială să strălucească o dată și pentru totdeauna.

Pachete foto-video nuntă

Galerie HB Photography fotografii nuntă

Trash The Dress Horia Bodeanu Fotograf Romania

Project Eva @ April 2024

Explore the enchanting world of Project Eva in our April 2024 issue! Dive into a realm where elegance meets innovation, where every bride’s dream is meticulously crafted into a breathtaking reality. Join us as we uncover the latest trends, unveil the most exquisite details, and showcase the unforgettable moments orchestrated by Project Eva.

Categorii: ,
Citește mai mult
Logo Black Negru HB Photography - Horia Bodeanu

O fotografie, O Poveste!

Horia Bodeanu

Mai multe articole! 🙂

× Scrie-ne :)