fotograf nunta constanta - horia bodeanu

Fotograf Nuntă Constanța
-echipă foto video-

Fotograf de nuntă în Constanța. Mă numesc Horia Bodeanu și alături de Marina, soția mea, lăsăm amintiri de neuitat mirilor cu care noi colaborăm.

O fotografie de nuntă este mult mai mult decât o simplă imagine capturată în timp și spațiu. Ea este o poveste imortalizată, o fereastră către emoții intense, o mărturie a iubirii și a angajamentului dintre doi oameni. Fiecare fotografie de nuntă spune o poveste unică și frumoasă.

O Fotografie, O Poveste!

Logo Black Negru HB Photography - Horia Bodeanu
Pentru mai multe reviewuri accesați pagina de Facebook HB PHOTOGRAPHY & FILMS*

Locații pentru fotografie de nuntă în Constanța

Dragi viitori miri,

Suntem încântați să vă oferim posibilitatea de a crea amintiri de neuitat în locații de poveste din Constanța. Ca echipă foto-video, suntem gata să vă însoțim în această călătorie unică, oferindu-vă nu doar servicii profesionale, ci și o experiență autentică și plină de farmec.

 1. Cazinoul Constanța:

  • Imaginați-vă o ședință foto de vis, într-un cadru elegant și istoric. Vă putem însoți la Cazinoul Constanța pentru a surprinde momente romantice sub soarele cald al mării.
 2. Plaja Mamaia:

  • Vă oferim posibilitatea de a avea o ședință foto relaxată pe nisipul fin și a captura priveliști spectaculoase ale apusurilor de soare.
 3. Biserica „Sfântul Anton”:

  • Ca echipă dedicată, suntem gata să vă însoțim în acest loc de o importanță spirituală, capturând cu sensibilitate fiecare moment al ceremoniei dumneavoastră.
 4. Catedrala Ortodoxă din Constanța:

  • Fiecare detaliu al acestei locații impunătoare poate deveni parte din povestea voastră de iubire, iar noi suntem aici pentru a-l surprinde în imagini emoționante.
 5. Parcul Tăbăcăriei:

  • Vă invităm să vă bucurați de o ședință foto în mijlocul naturii, iar noi vom încerca să capturăm magia fiecărui moment petrecut în acest loc minunat.

Așteptăm cu nerăbdare să vă însoțim în această călătorie fotografică și să contribuim la crearea amintirilor care vor dura o viață întreagă. Contactați-ne pentru a discuta mai multe detalii și pentru a începe să planificăm sesiunea foto perfectă pentru voi.

Cu entuziasm, Echipa HB Photography & Films 📸✨

Galerie foto nuntă Constanța

Pachete Foto Video Constanța

HB Photography vă pune la dispoziție pachete special create pentru nevoile fiecărei nunți. Un fotograf de nuntă înțelege că fiecare cuplu are o poveste unică și o viziune personală pentru ziua lor specială.

De aceea, colaborăm strâns cu voi pentru a personaliza fiecare aspect al serviciilor noastre foto-video, astfel încât să reflecte cu fidelitate esența și stilul vostru.

Livrăm doar excelență. 

Logo Black Negru HB Photography - Horia Bodeanu

O fotografie, O poveste!

Vezi pachetele foto-video