Fotograf Nunta Bucuresti - Mire și mireasă parc București - ședință în natura

Fotograf Nuntă București

-echipă foto video-

Fotograf de nuntă în București. Mă numesc Horia Bodeanu și alături de Marina, soția mea, lăsăm amintiri de neuitat mirilor cu care noi colaborăm.

O fotografie de nuntă este mult mai mult decât o simplă imagine capturată în timp și spațiu. Ea este o poveste imortalizată, o fereastră către emoții intense, o mărturie a iubirii și a angajamentului dintre doi oameni. Fiecare fotografie de nuntă spune o poveste unică și frumoasă.

O Fotografie, O Poveste!

Logo Black Negru HB Photography - Horia Bodeanu
Pentru mai multe reviewuri accesați pagina de Facebook HB PHOTOGRAPHY & FILMS*

Galerie foto nuntă București

Locații pentru fotografii de nuntă în București

Ceea ce ne diferențiază ca fotografi de nuntă este cunoașterea profundă a locațiilor din București care oferă un cadru perfect pentru astfel de evenimente speciale.

Fie că vă doriți o nuntă într-un cadru istoric, precum Palatul Știrbei sau Ateneul Român, sau poate preferați o atmosferă mai modernă, vă putem oferi sfaturi și sugestii personalizate pentru a vă ajuta să faceți alegerea perfectă.

Alte exemple: Parcul Herăstrău, Muzeul Satului, Palatul Bragadiru, Arcul de Triumf, Cartierul Vechi, Palatul Ghica Tei, Grădina Verona, Casa Doina, Parcul Carol, Hotel Caro Bucharest.

Întrebări frecvente

✨Ne numim Horia și Marina și suntem un cuplu tânăr și pasionat, cu experiență în fotografie și videografie și suntem înconjurați de evenimente de nuntă. Putem să vă răspundem la orice întrebare legată de eveniment.
 
✨Vă înțelegem perfect cerințele din ziua nunții și suntem aici ca să vi-o facem mai ușoară.
 
✨Capturăm momentele acelea unice, care nu se vor mai repeta niciodată - instantanee pline de emoție care au o valoare mai mare decât orice fotografie regizată.
 
✨Ne propunem să fim 100% atenți cu voi și cu invitații voștri pentru cele mai frumoase amintiri. Știm cât de frumos este să ai pe cineva proactiv alături.
 
✨Livrăm materialele chiar și a doua zi la o calitate maximă. Știm cât de important este să aveți pozele cât mai aproape de ziua nunții.

Stilul nostru este predominant jurnalistic, autentic, realistic.

Fotografiile nu sunt doar instantanee statice, ci componente ale unei povești mai mari. Stilul jurnalistic ne permite să surprindem detalii neașteptate și unice.

Aceste detalii pot include momente neplanificate, reacții surprinzătoare ale invitaților sau elemente inedite ale decorului care aduc un strop de autenticitate evenimentului vostru, astfel, el va ieși din tipare.

Vom căuta să surprindem momentele semnificative care contribuie la povestea nunții voastre.

Înțelegem că organizarea unui eveniment special precum cununia civilă poate fi o provocare, iar noi suntem aici pentru a vă ajuta să faceți acest moment cât mai uimitor și memorabil posibil. Prin serviciile noastre de consiliere, ne propunem să vă sprijinim în fiecare pas al drumului:

  1. Organizarea zilei: Suntem aici pentru a vă oferi sfaturi și asistență pentru a stabili un program care să vă reflecte personalitatea și să se potrivească cu visul vostru despre cum ar trebui să decurgă acea zi specială.

  2. Optimizarea timpului: Vă vom ajuta să profitați la maximum de fiecare moment al evenimentului, astfel încât să puteți să vă bucurați pe deplin de experiență alături de cei dragi.

  3. Sfaturi legate de tradiții: Ne-am dedicat să înțelegem și să respectăm tradițiile și obiceiurile dumneavoastră și suntem aici pentru a vă ajuta să le integrați în evenimentul vostru într-un mod care să vă reprezinte perfect.

  4. Cunoștințe și experiență: Cu o vastă experiență în organizarea evenimentelor, vă putem oferi sfaturi și sugestii personalizate pentru a face ca ziua dumneavoastră specială să fie exact așa cum ați visat-o.

  5. Identificarea unor aspecte de finețe: Observăm detaliile mici care fac diferența și suntem aici pentru a vă ajuta să vă simțiți relaxați și încrezători în fața camerei, pentru a captura cele mai autentice și frumoase momente ale zilei voastre.

Prin această abordare orientată spre dumneavoastră, vă asigurăm că vom face tot posibilul pentru a vă oferi o experiență de neuitat, care să vă încânte și să vă impresioneze pe dumneavoastră și pe cei dragi.

În cazul în care optați pentru opțiunea „After-Wedding-Edit” primiți o selecție din cele mai bune fotografii pe care le-am făcut pe parcursul zilei chiar în seara petrecerii.

Putem spune că avem experiență în a edita evenimentele iar durata de livrare contractuală este de maxim 60 de zile pentru orice eveniment.

La fel ca și voi, ardem de nerăbdare să vedeți imaginile finale iar acest timp de livrare poate fi mai scurt, păstrând totuși calitatea maximă.

Pentru a face fotografii și filmări alături de voi în ziua nunții este de bun augur să ne întâlnim la o cafea sau chiar online dacă nu este posibilă întânirea f2f. 😊

Vom discuta în detaliu toate aspectele legate de nunta voastră pe care le vom scrie și în contract.

La aceeași întâlnire, vom pune bazele unui program/itinerariu de nuntă pe cât posibil chiar și cu un an înainte.

Vom semna contractul în format fizic/online și apoi până în data nunții vom ține legătura. Ne veți transmite informațiile care sunt de interes pe parcurs.

Cu o săptămână înainte de nuntă, vom comunica telefonic/facetime toate detaliile care ar putea lipsi. 

În ziua cea mare ne vom reîntâlni pentru a lăsa cele mai frumoase amintiri! 

Contact Telefonic

Pachete Foto Video București

HB Photography & Films vă pune la dispoziție pachete special create pentru nevoile fiecărei nunți. Un fotograf de nuntă înțelege că fiecare cuplu are o poveste unică și o viziune personală pentru ziua lor specială.

De aceea, colaborăm strâns cu voi pentru a personaliza fiecare aspect al serviciilor noastre foto-video, astfel încât să reflecte cu fidelitate esența și stilul vostru.

Livrăm doar excelență. 

Logo Black Negru HB Photography - Horia Bodeanu

O fotografie, O poveste!

Vezi pachetele foto-video