Cum să te simți confortabil în fața camerei, la nuntă? 5 sfaturi perfecte pentru oricine

Cum să scapi de emoțiile de a fi fotografiat în ziua nunții

Sfaturi de la un fotograf profesionist

 
Dragi miri,
 
Ziua nunții voastre este un moment deosebit de special, iar eu sunt aici pentru a mă asigura că toate momentele frumoase vor fi surprinse într-un mod natural și relaxat.
 
Știu că ideea de a fi fotografiat constant poate aduce un val de emoții și anxietate, așa că vreau să vă împărtășesc câteva strategii care vă pot ajuta să vă simțiți mai confortabil în fața camerei.
 
 

1. Cunoașteți-ne înainte de ziua nunții

Unul dintre cele mai eficiente moduri de a reduce anxietatea legată de fotografii este să ne cunoaștem înainte de ziua nunții.
 
Putem organiza o ședință foto de logodnă sau pur și simplu să ieșim la o cafea. Astfel, vă veți obișnui cu stilul și prezența noastră, iar în ziua nunții veți simți că aveți un prieten în plus care surprinde momentele frumoase.
 
 
fa-ti un selfie!

2. Practicați pozatul înainte de eveniment

Repetiția este cheia succesului. Vă recomand să practicați câteva poze cu partenerul sau cu prietenii apropiați. În acest fel, veți descoperi ce poziții și expresii vă avantajează cel mai mult, iar în ziua nunții veți fi mai relaxați și mai încrezători.
 
O postură corectă vă poate ajuta să vă simțiți mai încrezători și să arătați mai bine în fotografii. Stați drept, relaxați umerii și zâmbiți natural.
 

3. Comunicați deschis alături de fotograf

Dacă alegeți să colaborați cu noi, vom discuta despre orice îngrijorări sau preferințe aveți. O comunicare deschisă poate elimina multe surse de anxietate. Spuneți-mi ce tipuri de fotografii vă plac, care sunt unghiurile voastre preferate și ce detalii doriți să fie surprinse. Vom încerca la rândul nostru să vă găsim punctele forte și să le punem în evidență.
 
Majoritatea mirilor cu care ne întâlnim ca și echipă HB Photography & Films ne aleg fix pentru comunicarea ușoară!
 

4. Fiți în moment

 
Concentrați-vă pe momentele speciale și pe bucuria evenimentului. Dacă vă focusați pe fericirea și dragostea din jurul vostru, veți uita de camerele de fotografiat. 
 
Se spune că cea mai bună fotografie este instantaneul.
 

5. Acceptați imperfecțiunea

 
Este important să acceptați că este în regulă să nu fiți perfecți în toate fotografiile. Momentele naturale și autentice sunt adesea cele mai frumoase. Nu vă stresați pentru fiecare detaliu – bucurați-vă de ziua voastră și lăsați magia să se întâmple.
 
Toți suntem frumoși în felul nostru, iar noi vă vom ajuta să vă puneți în evidență pe cât posibil.
 
Sper ca aceste sfaturi să vă fie de folos și să vă ajute să vă bucurați din plin de ziua nunții voastre. Abia aștept să surprind toate momentele voastre speciale și să creez amintiri de neuitat pentru voi!
 
Pentru contact, ne puteți trimite un mesaj pe whatsapp folosind butonul verde din dreapta jos ori folosiți pagina de contact pentru a completa formularul cu informații importante despre data voastră.
 
Cu drag,
Horia Bodeanu 

Căutați o echipă foto-video atentă cu voi?

Fotografie și film la nunta ta alături de o echipă!

Vă invităm să vă imaginați o nuntă perfectă, un eveniment plin de iubire, bucurie și emoție. Acum, adăugați în acest tablou un fotograf de nuntă și un videograf pasionați și dedicați, gata să captureze aceste momente magice pentru a le transforma în amintiri veșnice. Suntem Horia și Marina, echipa care vă va însoți în această călătorie.

Cu o experiență vastă în industria foto-video și o viziune creativă, suntem aici pentru a face ca ziua voastră specială să strălucească o dată și pentru totdeauna.

Pachete foto-video nuntă

Galerie HB Photography fotografii nuntă

Trash The Dress Horia Bodeanu Fotograf Romania

Project Eva @ April 2024

Explore the enchanting world of Project Eva in our April 2024 issue! Dive into a realm where elegance meets innovation, where every bride’s dream is meticulously crafted into a breathtaking reality. Join us as we uncover the latest trends, unveil the most exquisite details, and showcase the unforgettable moments orchestrated by Project Eva.

Categorii: ,
Citește mai mult
Logo Black Negru HB Photography - Horia Bodeanu

O fotografie, O Poveste!

Horia Bodeanu

× Scrie-ne :)