Gătitul miresei – Acasă sau la Hotel?

Pregătirea sau îmbrăcatul miresei în cameră de hotel?

Un trend foarte recent este pregătirea miresei chiar din camera de hotel trecând peste partea de „tradiție” unde se pregătește mireasa acasă. De ce acest lucru?

Motive pentru care să NU faci pregătirile acasă

  • Nu ai suficient spațiu pentru toți invitații
  • Decorul este insuficient sau lacunar în cele mai multe dintre cazuri, și nu vor ieși fotografii de nuntă de vis. Un fotograf este de cele mai multe un erou și face imposibilul dar în unele situații o locație mică cu decor insuficient va avea un nr. limitat de fotografii premium. 
  • Risc de accidentare datorită spațiului îngust. De asemenea, invitații pot deteriora pereții sau pot lovi accidental obiecte din casă. 
  • Atmosfera se poate „încinge”, mai ales vara, unde aerele condiționate de acasă nu sunt la fel de performante decât cele dintr-o cameră de hotel premium.

 

Pregătirile mirilor la hotel

Locația, camera de hotel, profesionalismul prestatorilor cu care colaborați vă poate duce experiența nunții la superlativ. Fotografiile de nuntă a miresei, cât și a mirelui, vor fi unele curate, profesionale și de calitate având toate resursele necesare.

Iată câteva beneficii majore ale pregătirilor de nuntă de la hotel:

Spațiu suficient pentru desfășurare, camerele de hotel fiind, spațioase și bine amenajate, oferind suficient loc pentru mireasă și însoțitoarele ei. 

Fotografii profesionale de nuntă. Decorul elegant al camerelor de hotel oferă posibilitatea multor cadre pe care le puteți face alături de fotografi.

Dorești fotografii profesionale la nunta ta? Află mai multe despre pachetele noastre foto-video aici.

Reducerea stresului. Știm cât de stresant poate fi uneori să organizezi totul acasă mai ales într-o zi deja încărcată. În cadrul unui hotel ai parte de profesionalismul staff-ului dar și de facilități pentru invitați.

Locații perfecte pentru pregătirile mirilor în Galați

Galațiul, un oraș situat pe malul Dunării, oferă mai multe locații excelente pentru pregătirile mirilor înainte de nunta lor. Iată câteva opțiuni de top care combină confortul, facilitățile de lux și ambianța elegantă.

Hotel Muller Galați

Foto @ www.horiabodeanu.ro

Hotel Muller Galați

Muller Hotel este situat într-o zonă rezidențială a orașului Galați, oferind o experiență de cazare elevată la cel mai înalt rang de confort și eleganță.

Camerele spațioase și primitoare, precum și apartamentele cu atmosferă aristocratică, asigură cadre de vis pentru o nuntă de neuitat atât în cameră cât și pe holuri.

Galerie Foto Hotel Muller – Pregătiri mireasă

Pregatire Mireasa - Hotel Muller Galati - Horia Bodeanu

Căutați o echipă foto-video atentă cu voi?

Fotografie și film la nunta ta alături de o echipă!

Vă invităm să vă imaginați o nuntă perfectă, un eveniment plin de iubire, bucurie și emoție. Acum, adăugați în acest tablou un fotograf de nuntă și un videograf pasionați și dedicați, gata să captureze aceste momente magice pentru a le transforma în amintiri veșnice. Suntem Horia și Marina, echipa care vă va însoți în această călătorie.

Cu o experiență vastă în industria foto-video și o viziune creativă, suntem aici pentru a face ca ziua voastră specială să strălucească o dată și pentru totdeauna.

Pachete foto-video nuntă

Galerie HB Photography fotografii nuntă

Trash The Dress Horia Bodeanu Fotograf Romania

Project Eva @ April 2024

Explore the enchanting world of Project Eva in our April 2024 issue! Dive into a realm where elegance meets innovation, where every bride’s dream is meticulously crafted into a breathtaking reality. Join us as we uncover the latest trends, unveil the most exquisite details, and showcase the unforgettable moments orchestrated by Project Eva.

Categorii: ,
Citește mai mult
Logo Black Negru HB Photography - Horia Bodeanu

O fotografie, O Poveste!

Horia Bodeanu

× Scrie-ne :)