21 de locații frumoase pentru ședințe foto Galați

fructul soarelui Galați

Locații pentru fotografie în Galați

Fotograf amator sau profesionist mereu suntem în pană de idei când vine de o locație nouă.

Revenim din nou și din nou în aceleași locații vechi, le exploatăm și re-exploatăm până ne plictism de ele.

Iată că vine și momentul schimbării, mai jos am pregătit pentru voi câteva locații dar și idei de cadre.

Locații Grădina Botanică

Observatorul Astronomic Galati – sursa „Viața Liberă”

În Grădina Botanică din Galați există câteva puncte cheie care merită explorate. Ar fi totuși de menționat că dacă veniți cu un aparat foto taxa este de 250 de lei. 
 
 1. “Rosarium”, sau grădina de trandafiri se află la intrarea dinspre biserică, de lângă parcul “Orășelul Copiilor”. Este bine să verificați cu câteva zile înainte de ședința foto starea florilor pentru a vă bucura la maxim de cadre superbe cu trandafiri. 
 2. Imediat lângă “Rosarium” este “Grădina Senzorială” aici aveți câteva elemente rustice cu care puteți fotografia, un mic car, un foișor dar și un gard de lemn, aleea terapeutică. Puteți chiar să vă descălțați și să mergeți pe aleea terapeutica, este o experiență unica. 
 3. Grădina Japoneza se afla tot în cadrul Grădinii Botanice în partea dinspre “Observatorul astronomic”, la intrarea dinspre Faleza Dunării. Aici puteți exploata foarte mult locul până să epuizați cadrele, aveți o mică cascadă, pești de tip Koi care înoată prin apa, țestoase de apă iar în unele perioade nuferii sunt înfloriți. Sunt foarte multe cadre și este greu de descris ce puteți face în cuvinte, este un loc de vis și merită să îl vedeți! 
 4. Observatorul astronomic îl puteți regăsi lângă Grădina Japoneză. Clădirea are o arhitectură modernă iar în fața acesteia se găsește un platou cu trandafiri, scări cu un design interesant. Încercați să veniți la apus aici pentru a avea o lumină de tip golden hour plăcută.

Cauți un fotograf de nuntă în Județul Galați?

Locații Faleza Dunării Galați

Faleza Dunării Galați

Faleza Dunării Galați

Pare un clișeu dar pe Faleza Dunării din Galați puteți surprinde o multitudine de fotografii. Pe lângă cele obișnuite vă voi arăta punctele de interes principale.

 1. Monument faleza superioară „Fructul Soarelui” – o locație clasică și instagramabilă. Merge și pentru portrete dar o puteți folosi și cu mirele și mireasa.
 2. Graffiti căluți de mare – o nouă „adiție” a reperelor de pe faleză, se poate găsi în capătul cu Elicea, pe partea cu restaurantele. Mai precis la scările care urcă spre restaurantul „Popasul De La Dunăre”
 3. La Elice / Hotel Vega
 4. În port cu nave/ambarcațiuni
 5. Restaurant Pescăruș” – este posibil să vorbiți cu patronul dacă e nuntă, altfel puteți „fura” câteva fotografii cu telefonul
 6. Pe Plaja Dunării – puteți coborî prin anumite porțiuni din capăt spre trecere bac.
 7. Heleșteul din Parc Viva – cu peștii, pe pod ori pe alei sunt câteva cadre de realizat aici
 8. Turnul de Televiziune – O locație clasică este turnul de televiziune din Galați. Prima locație foarte interesantă este chiar din turn.

  Ca să ajungeți sus se plătește liftul unde se află și un restaurant cu o mâncare foarte bună și puteți face fotografii cu Dunărea ca fundal ori din restaurant.

  Apoi după ce ați coborât puteți face câteva poze în parc. La apus este bine vă duceți la scările care coboară spre plaja dar cu fata spre turn că să profitați de lumina aurie de la soare (la apus).

Locații instagramabile Galați

Delia Mihaela - Rytmic Dance

Cu toții vrem un profil de nota 10 (locație biserica Greacă)

 1. Casa „Gaudi” str. Roșiori nr.48 – definitiv este o clădire „instagramabilă” fie că ești freelancer, fotograf sau chiar o pereche de miri. Dacă sunteți miri ar fi bine să contactați proprietarul înainte, poate realizați și fotografii în interiorul curții, de ce nu!
 2. Parcare supraetajată Str. Armata Poporului – în apropierea casei stil „Gaudi”. Se pot realiza cadre cu ținută urbană/street sau casual.
 3. Parcul Mihai Eminescu – locație standard, poză cu statuia, cu apa, pe pod sau pe alei.
 4. Muzeul de Istorie – bucurați-vă de arhitectura vintage din această locație
 5. Parc Spicul – nou amenajat în 2021 unde aveți multe repere pe care le puteți explora
 6. Gară – În gară aveți fotografii cu compoziții de tip linie de fugă cu șinele de tren ori pe podurile de deasupra acestora ori cu locomotiva din fața gării. Recomandat fotografilor de portrete.
 7. Casa Costache Plesnila – este o casă cu arhitectură veche, boemă
 8. Casa Auschnitt – amândouă case sunt locuri perfect pentru fotografie, pentru cadre de invidiat
 9. Grădina Publică – aici no comment, cred că vă puteți da seama 🙂

Locații pentru fotografie de nuntă în Galați

 1. Păpădie – Cu ea în funcțiune sau nu, este un loc simbolic al orașului Galați care merită fotografiat.
 2. Biserica Greacă – destul de fotografiată dar puteți încă să fiți originali cu anumite încadrări.
 3. Universitatea Dunărea de Jos – o locație clasică cu o arhitectură modernă
 4. Casa Lambrinidi – nu se poate intra în ea din ce știu dar e accesibilă fiind fix lângă Teatrul Dramatic
 5. Teatrul Dramatic „Fani Tardini” – se pot face fotografii care nu vă costă nimic. De fiecare dată când am făcut fotografii acolo am avut și spectatori!
 6. Consiliul Județean Galați – o locație foarte uzitată de fotografii de nuntă este imediat lângă Teatrul Dramatic. Parcul cât și clădirea vă pot ajuta înspre a crea cadre superbe, de vis.
 7. Grădina Leonard – aparținând al „Teatrului Național de Operă Leonard” de lângă Grădina Publică, cred că este cel mai bine să comunicați că ați dori o ședință foto cu mirii acolo. Puteți face câteva fotografii cu mirii pe scena de vară ori în teatru dacă aveți acordul.

Doriți fotografii profesionale în Galați?

Vă putem îndruma cu drag pe tot parcursul colaborării iar aici includem locații, modele, pose-uri.

Pentru programare ședințe foto fashion, oferiți-ne detaliile dumneavoastră telefonic folosind butonul de mai jos ori contact Whatsapp.

contact

(P) Servicii fotografie – promo

Doriți fotografii pentru următoarele tipuri de evenimente?

Galerie – Fotografie de nuntă

Galerie – Fotografie Cununie Civilă

Galerie – Fotograf Botez

Blog HB Photography

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *