“Un fotograf de botez trebuie să surprindă toate momentele din tainele slujbei de botez.
Atenția trebuie să fie maximă asupra noului născut, fotograful trebuie să creeze o atmosferă plăcută și relaxată dar să păstreze și intimitatea ceremoniei.”

– Horia Bodeanu –

Îți vom fotografia botezul cu toatele micile momente!

„Un copil trebuie să fie liber, deoarece libertatea promovează creativitatea. Iar creativitatea este viață – crește, râde și iubește. Această libertate și-o dobândește doar prin primirea îngerașului de la Dumnezeu care îl va proteja și îl va călăuzi pe parcursul vieții sale.

– Horia Bodeanu –

Întrebări frecvente (F.A.Q.)

Realizăm fotografii și filmări pentru toate județele.

Oferim și servicii video de înaltă calitate format 4K.

Folosim aparatură de ultimă generație iar în cadrul evenimentului avem soluții de back-up pentru a asigura materialele. Punem foarte mare preț pe evenimentul dumneavoastră!

Numărul de imagini este situat între 400 și 800 finale. Aceasta este o regulă generală, pot fi și mai multe în funcție de amploarea evenimentului.

Vă putem oferi albume foto pe următoarele mărimi:
20x30cm (mic) 
30x30cm (mare)

Print-uri de pânză pe cadru de lemn sau caseton următoarele mărimi:
20x30cm
40x50cm
40x60cm
50x70cm
70x100cm

Fotografiile sunt livrate în maximum 2 săptămâni. În comparație cu ceilalți fotografi, lucrăm cu softuri de editare performante care ne permit un edit rapid și profesionist. Punem mare accent pe promptitudine!

Ofertele noastre sunt competitive și reprezintă un raport calitate preț optim. Acestea variază în funcție de locație, dată, durata evenimentului.

Pentru a obține o ofertă personalizată și pentru a ne cunoaște mai bine vă rugăm să completați formularul de mai jos.