Surprinde-ți povestea de dragoste!

“Căsnicia este un mozaic pe care îl construiești cu celălat.
Milioane de momente mici care creează povestea voastră de dragoste.”

– Jennifer Smith –

„Cununia civilă este momentul unic în care cei doi sunt oficializați de către reprezentanții primăriilor. Aceștia se regăsesc împreună cu familia, nașii, cei apropiați dar și prietenii și vor trăi clipe de vis precum podul de flori, felicitările, pupicii, care aproape că zboară. Iată aici noi te vom ajuta în a păstra vii aceste clipe magice pentru totdeauna!”

– Horia Bodeanu –

Întrebări frecvente (F.A.Q.)

Realizăm fotografii și filmări pentru toate județele.

Oferim și servicii video de înaltă calitate format 4K.

Folosim aparatură de ultimă generație iar în cadrul evenimentului avem soluții de back-up pentru a asigura materialele. Punem foarte mare preț pe evenimentul dumneavoastră!

Numărul de imagini este situat între 400 și 800 finale. Aceasta este o regulă generală, pot fi și mai multe în funcție de amploarea evenimentului.

Vă putem oferi albume foto pe următoarele mărimi:
20x30cm (mic) 
30x30cm (mare)

Print-uri de pânză pe cadru de lemn sau caseton următoarele mărimi:
20x30cm
40x50cm
40x60cm
50x70cm
70x100cm

Fotografiile sunt livrate în maximum 2 săptămâni. În comparație cu ceilalți fotografi, lucrăm cu softuri de editare performante care ne permit un edit rapid și profesionist. Punem mare accent pe promptitudine!

Ofertele noastre sunt competitive și reprezintă un raport calitate preț optim. Acestea variază în funcție de locație, dată, durata evenimentului.

Pentru a obține o ofertă personalizată și pentru a ne cunoaște mai bine vă rugăm să completați formularul de mai jos.