Politică de Livrare și Retur

Această politică stabilește termenii și condițiile pentru livrarea și returnarea produselor virtuale, cum ar fi programele de mentorat, Ebook fotografie, în format electronic, oferite pe site-ul www.horiabodeanu.ro. Vă rugăm să citiți cu atenție aceste informații pentru a înțelege modalitatea noastră de gestionare a acestor produse.

  1. Livrarea Produselor în format electronic

1.1. Programele de mentorat, Ebook fotografie în format electronic sunt produse virtuale care nu necesită livrarea fizică. Acestea sunt disponibile imediat după finalizarea comenzii și confirmarea plății.

1.2. Livrarea acestor produse se face exclusiv prin intermediul e-mailului furnizat la momentul comenzii. Veți primi un link de descărcare sau acces la conținutul achiziționat.

1.3. Eforturile noastre vor viza expedierea produsului cât mai curând posibil după confirmarea plății. Cu toate acestea, nu putem garanta o anumită perioadă de livrare, deoarece acest lucru depinde și de timpul necesar pentru procesarea plății.

  1. Politica de Retur

2.1. Din motive de securitate, nu pot fi returnate sau rambursate după ce au fost livrate și accesate.

2.2. Ne străduim să furnizăm conținut de cea mai înaltă calitate și să răspundem la întrebările și nelămuririle dumneavoastră în legătură cu produsele noastre. Dacă întâmpinați orice dificultăți tehnice sau aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail specificată pe site-ul nostru pentru asistență.

  1. Anularea Comenzilor

3.1. Comenzile pot fi anulate numai în termen de 12 ore de la finalizarea comenzii și confirmarea plății. După această perioadă, comanda nu mai poate fi anulată, deoarece produsele virtuale sunt livrate imediat și accesate de către client. Nu există comision pentru anularea comenzilor. Returnarea banilor se face în 5-15 zile lucrătoare.

3.2. Pentru a anula o comandă, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail specificată pe site-ul nostru și să furnizați detaliile comenzii dumneavoastră pentru procesarea corectă a anulării.

  1. Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri cu privire la politica noastră de livrare și retur pentru programele de antrenamente și planurile alimentare în format electronic, vă invităm să ne contactați prin e-mail la adresa office@horiabodeanu.ro

 


Vă mulțumim că ne-ați ales! Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, nu ezitați să ne contactați. 😊

Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru că ați ales produsele noastre. Ne dorim să vă ajutăm să atingeți obiectivele dumneavoastră de business si fotografie, oferindu-vă cele mai bune resurse posibile.